Rotterdam

Het appartement bevindt zich in het complex 'De Calypso' in het centrum van Rotterdam. Dit gebouw bevindt zich op minder dan 5 minuten lopen van het Centraal Station (voor zowel trein als metro). Er is een tramhalte voor de deur. Naast openbaar vervoer is het complex ook goed met de auto te bereiken, Apê Calypso heeft een eigen privé parkeerplek in de inpandige parkeergarage.

Het winkelgedeelte (Lijnbaan), restaurants, uitgaansgelegenheden, casino, musea, schouwburg en bioscoop bevinden zich in de directe omgeving. Maar ook het park 'Wijkpark Het Oude Westen' ligt op een steenworp afstand.

Het appartement bevindt zich op de zuidoosthoek van het gebouw met uitzicht op zowel het Schouwburgplein als richting de Erasmusbrug en de hoogbouw rond de Maas. De afwezigheid van druk verkeer in de directe nabijheid zorgt voor een onverwachte rust.

Beneden in het gebouw vind u naast een sushi & grill restaurant ook een Bagels & Beans en een Albert Heijn supermarkt. Aan de overkant van de straat bevindt zich een avondwinkel.