Rotterdam

Bekijk de videoclip van Harry Femer 'Iets Na Tien' en het vervolg 'Sexaholic (Verslavend)' die deels in ons appartement zijn opgenomen

Welkom bij Apê Calypso, een ruim en luxe vakantie appartement in het centrum van Rotterdam. Het appartement is hoog gelegen in het gebouw Calypso, het heeft een groot balkon en vrij uitzicht over de stad. Op loopafstand van het Centraal Station en met van alles in de buurt: het winkelgebied de Lijnbaan, een bioscoop met 7 zalen, het Holland Casino, restaurants, uitgaansgelegenheden, musea, theater en nog veel meer. Naast alle mogelijke soorten openbaar vervoer in de buurt (trein, metro, tram en bus) is het appartement ook prima met de auto te bereiken en parkeert u gratis op de privé parkeerplek van Apê Calypso in de parkeergarage beneden in het gebouw.

Rotterdam is een dynamische stad vol met bijzondere architectuur en talloze festivals zoals het International Film Festival Rotterdam, het North Sea Jazz festival, City Racing, de Wereldhavendagen en nog veel en veel meer... Wist u dat Rotterdam door The New York Times op plek 10 is gezet van plekken waar u in 2014 naar toe moet, op nummer 8 van top 10 cities 2014 staat van de Rough Guide, Rotterdam tot Europese stad van 2015 is verkozen en dat Rotterdam op plek 5 staat van de best in travel 2016 cities van Lonely Planet?

Voor welk doel u deze geweldige stad ook bezoekt, Apê Calypso is de ideale plek om te verblijven: centraal gelegen, luxe en compleet uitgerust, met een groot balkon en een schitterend uitzicht.

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen!

HomeAway Property
Lees of Schrijf Beoordelingen